Odelco.se använder cookies.
×

Vi representerar internationella ledande varumärken och har ett komplett sortiment el-, övervaknings- och säkerhetsprodukter för fartyg, fordon och off-grid. Vår försäljning sker till företag. Är du konsument köper du produkterna genom någon av våra kunniga återförsäljare.

År 2016 gick Odelco AB samman med Marinplus AB och blev därmed den första och enda distributören som kan erbjuda ett komplett sortiment med produkter inom el/strömförsörjning, moderna elsystem, säkerhets- och övervakningssystem. I samband med detta flyttade Odelco AB från Saltsjöbaden till moderna och ändamålsenliga lokaler i Bromma.

Historik

Odelco AB har funnits sedan 1980-talet med fokus på el och elektronik. Redan 1985 började vi tillverka den första tankmätaren för batterier på den svenska marknaden och vi har sedan dess varit störst på detta. Det finns många båtar som har koll på batterierna tack vare en Batt-Meter!

Under åren har sortimentet utökats inom el/strömförsörjning och installationsmaterial från välkända tillverkare som Victron Energy, Blue Sea Systems, Paguro, SilentWind och Lopolight - för att nämna några.

Marinplus AB startade 2006 med inriktning på distribution och försäljning av avancerade navigations-, övervaknings- och säkerhetssystem. Under åren har antalet varumärken utökats med produkter från Maretron, FLIR, AMEC, EmpirBus, Actisense och Murphy - för att nämna några.

Marinplus AB var först i Europa på att bli NMEA 2000-certifierade och vi genomför regelbundet NMEA 2000-certifierade utbildningar åt NMEA för branschen.

Våra varumärken i dag

Vi representerar välkända internationella tillverkare som tillverkar produkter av högsta kvalitet.

Det är vi som är Odelco!

Vi som arbetar på Odelco har lång erfarenhet av teknik och båtar för att kunna ge så bra support som möjligt. Vi brinner för att hjälpa till och hitta innovativa lösningar som förenklar användandet. Det här är vi som är Odelco: 

  • Leif Henriksson, VD och försäljning.
  • Peter Axenäs, inköp och kundtjänst.
  • Christian Melkeraaen, kundtjänst.
  • Håkan Blumenthal, marknadsföring och försäljning.
  • Christer Ullskog, försäljning och kundprojekt.
  • Göran Nohlgren, lager och distribution.

Kontakta oss gärna här.

Adress till oss

Odelco AB
Missionsvägen 77
SE-163 77 Bromma

Karta till Odelco AB/Map to Odelco AB

Organisationsnummer/VAT-nummer

556365-7054
SE556365705401

Bankuppgifter

Bank: S E B
Bankgiro: 740-1409
IBAN: SE09 5000 0000 0525 7102 8413
BIC: ESSESESS

Odelco AB
Missionsvägen 77
SE-163 77 BROMMA
Sverige/Sweden

Tel: 08-718 03 00
Int: +46 8 718 03 00

Välkommen till Odelco!

Vi är bäst på el, strömförsörjning, kontroll/övervakning, LED-belysning och säkerhet. Vi representerar starka varumärken. Produkterna är beskrivna på våra leverantörers webbplatser. Är det något du behöver hjälp med?

KONTAKTA OSS


TOP