Odelco.se använder cookies.
×

Odelco AB är en svensk distributör av produkter och lösningar inom strömförsörjning, övervakning, säkerhet och belysning till kunder i marin-, fordons- och off-grid-branschen. Vi växer och behöver förstärka med en innesäljare som gillar att sälja tekniska produkter.

Arbetsuppgifter
Som innesäljare är du en nyckelspelare och tar emot och administrerar beställningar och förfrågningar från kunder via telefon eller mail, du ringer aktivt befintliga kunder, du hanterar administrativa uppgifter, du hjälper till med marknadsförings- och säljaktiviteter - för att nämna några uppgifter.

Din bakgrund och kompetens
Vi behöver en person som gillar att sälja, ger god service, har stort teknikintresse och gärna har jobbat med försäljning i butiker, hos en installatör eller distributör inom våra branscher. Det är meriterande om du har god kunskap av Visma Administration 2000, du ska kunna flytande svenska samt inte vara rädd för ett omväxlande arbete. Du är van att ta ansvar för ditt eget arbete, är självständig samtidigt som du har lätt att ta till dig nya saker och lär dig fort.

Eftersom vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Anställningsform
Provanställning sex månader och sedan tillsvidareanställning, heltid.

Lön
Vi erbjuder fast månadslön.

Var finns vi?
Vårt nyrenoverade kontor ligger vid Mälaren i Alvik, Bromma nära tunnelbana, buss och spårvagn. Vi har ofta våra hundar på kontoret, så du kan inte vara hundrädd eller ha allergier.

Tillträdesdag
November/december 2017

Ansökan
Skicka din ansökan snarast till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Välkommen till Odelco!

Odelco AB
Missionsvägen 77
SE-163 77 BROMMA
Sverige/Sweden

Tel: 08-718 03 00
Int: +46 8 718 03 00

Välkommen till Odelco!

Vi är bäst på el, strömförsörjning, kontroll/övervakning, LED-belysning och säkerhet. Vi representerar starka varumärken. Produkterna är beskrivna på våra leverantörers webbplatser. Är det något du behöver hjälp med?

KONTAKTA OSS


TOP