Välkommen till Odelco!

Vår affärsidé

Vi distribuerar och säljer produkter och lösningar från internationella ledande varumärken inom strömförsörjning, kontroll- och övervakning samt säkerhet, till företagskunder i marin-, fordons- och on/off-gridmarknader i norra Europa.

Våra produkter

Produkterna kan delas in i fyra produktområden:

  • Strömförsörjning (batterier, installationsmaterial, laddare, solceller, generatorer m.m.)
  • Digital switching (produkter och lösningar)
  • Kontroll- och övervakningssystem (fartygsövervakning, sensorer, bildskärmar, NMEA 2000-produkter m.m.)
  • Säkerhet (AIS-produkter, värmekameror, personliga räddningsprodukter, GMDSS-produkter m.m.)

Våra varumärken

Vi representerar innovativa och marknadsledande varumärken. Produkterna har högsta kvalitet vilket är en säkerhetsfaktor både för oss och våra kunder.

Projektledning

Förutom att leverera produkter erbjuder vi också lösningar till båttillverkare där vi projektleder, levererar och kordinerar allt inom strömförsörjning- och övervakningssystem, inklusive framtagning av ritningar, scheman och annan dokumentation. Vi integrerar produkter från åtskilliga tillverkare för att få en komplett lösning, och säkerställa att allt fungerar som det ska.

Utbildning

Vi utbildar och certifierar installatörer och andra kunder i NMEA 2000 på uppdrag av NMEA (National Maritime Electronics Association). Vi utbildar också våra kunder i produkt- och säljkunskap och utför installatörsutbildningar.

Medlemskap

Vi är medlemmar i NMEA.

NMEA

Vårt team

Vi har lång erfarenhet och kunskap i teknologi och båtar för att kunna erbjuda så god service som möjligt. Vår mission är att hjälpa tlll och hitta innovativa lösningar som underlättar användningen. Det här är vi på Odelco:

, säljchef
, säljare, projektledning och teknisk support strömförsörjning
, innesäljare och teknisk support
, säljare
, inköps-, leverantörs- och logistikchef
, VD

Är du intresserad av att jobba på Odelco?
Ja!

Fyll i en intresseanmälan. Vi hör av oss inom kort.

Namn *
Mobilnummer *
E-post *
Jag vill jobba på Odelco för att...
Bifoga filer
Dra och släpp filer här Bläddra bland filer

Vår adress

Odelco AB
Missionsvägen 77
SE-163 77 Bromma

08-718 03 00 | +46 8 718 03 00

Lager

Vårt lager finns hos MTAB Sverige AB, strax utanför Stockholm.

Odelco AB
c/o MTAB Sverige AB
Elektronikhöjden 22
SE-175 43 Järfälla

Hitta till oss

Här är en karta till vårt kontor och lager.

Organisationsnummer

556365-7054

EORI-nummer

SE5563657054

Bank

Bankgiro: 740-1409
Bank: SEB, Nacka Forum, SE-106 40 Stockholm

IBAN: SE09 5000 0000 0525 7102 8413
BIC: ESSESESS

SWISH: 123 264 8046

Historik

Odelco AB startade på 1980-talet och dokuserade på el och elektronik. År 1985 började vi tillverka den första batterimätaren på den svenska marknaden, och vi har varit nummer ett sedan dess. Det är många båtar som har kontroll på batterierna tack vare en Batt-Meter!

Över åren ökade portföljen inom strömförsörjning och installationsmaterial från välkända tillverkae som VIctron Energy, Blue Sea Systems och Paguro - för att nämna några.

År 2016 slogs Odelco AB och Marinplus AB ihop, vilket blev den första och enda distributören som kan erbjuda en komplett bredd av produkter och lösningar för strömförsörjning, moderna elystemt samt säkerhets- och räddningssystem. Odelco AB flyttade från Saltsjöbaden till Marinplus lokaler i Bromma.

Marinplus AB startade år 2006 med fokus på distribution och försäljning av avancerad navigation, övervaknings- och säkerhetssystem. Över åren har varumärkena expanderat med produkter från Maretron, FLIR, EmpirBus, Ocean Signal, Actisense och Murphy - för att nämna några.

Marinplus AB var första företaget i Europa att bli NMEA 2000-certifierade, och genomför NMEA 2000-utbildningar på uppdrag av National Marine Electronics Association (NMEA) till den marina branschen.